Jongste Jeugd Spelers en hun stick ...

Maximale je 6 jaar oud bent mag je hockey spelen ... eindelijk het veld op ... lekker hollen en proberen met jouw stick tegen de bal aan te slaan.

Wat het laatste fluitsignaal betreft Laat je alles vallen en begin je aan de 3 e helft (nee nog niet in de kantine maar in de zandbak van ergens anders spelen met vriendjes en vriendinnetjes). Je komt thuis en dan .... Ojee hockeystick vergeten ...

Op menig hockeyclub zijn dan ook veel gevonden voorwerpen te vinden.

Van goedkope tot sticks, elk soort (jong en oud) vergeet het wel eens. Vaak zijn de coaches, trainers, parents na de wedstrijd druk bezig view of men the materials are, die zijn blijven liggen. Met een wedstrijd lukt dat nog enigszins maar met een toernooi is dat laatst, dan ligt het vaak over het gehele complex.

De grips van Sports Creation hebben een aantal voordelen. Eén daarvan is dat elke grip te personaliseren is. En dit is voor de jeugd een uitkomst. Elke stick is duidelijk van die die is door de naam van de speler er op te laten printen. Je kunt een telefoonnummer er op laten zetten. Het voordeel tov stickers is dat dit goed en duidelijk blijft voor een heel seizoen.

Bestel hier de grip!